Nubes Nubes Forklift Lastiği

Havalı mı Dolgu Forklift Lastik mi?

Her forklift belirlenmiş bir çalışma ortamı için tasarlanıp, üretililir ve ihtiyaçlarınıza uygun bir forklifti nasıl seçeceğinizi bilmiyorsanız, lastik patlamaları, güvenlik tehlikeleri ve genel olarak azalan üretkenlik gibi kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Tüm forkliftlerin aynı olmadığını öğrenmek sizi şaşırtabilir. Her forklift belirlenmiş bir çalışma ortamı için tasarlanıp, üretililir ve ihtiyaçlarınıza uygun bir forklifti nasıl seçeceğinizi bilmiyorsanız, lastik patlamaları, güvenlik tehlikeleri ve genel olarak azalan üretkenlik gibi kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Forklift türleri ve yetenekleri arasındaki farkların çoğu lastik seçeneklerini doğrudan etkiler, forkliftiniz için doğru lastikleri seçmek basit değildir. Çoğu lastik belirli forkliftlere uyacak şekilde tasarlandığından, asıl görev istediğiniz lastiklerin forkliftinize uygun olanlarını seçmektir. Bu önemli kararı vermek için kendinizi yetersiz hissediyorsanız, doğru yerdesiniz! Havalı ve dolgu forklift lastikleri arasındaki farkları anlamanızı sağlayarak, gelecekteki satın alımlarınız hakkında bilinçli bir karar vermenize bu yazıyla yardımcı olabiliriz.

Lastikler Neden Önemlidir?
Forklift lastikleri sanıldığından daha önemlidir. Aslında, doğru tipte lastiklere sahipseniz ve bunların bakımını doğru bir şekilde yaparsanız, bunlar size daha az yakıt tüketimi, artan iş yeri güvenliği, artan üretkenlik, verimlilik ve düşük maliyet olarak geri dönecektir. Bu nedenle, hangi lastiklerin ihtiyaçlarınızı karşılayacağını ve hangilerinin bunları engelleyeceğini anlamak çok önemlidir, çünkü yanlış seçim yaparsanız, güvenlik ve üretkenliğin azalmasının yanı sıra maliyetlerde de artışa neden olabilirsiniz. Peki, ihtiyaçlarınıza uygun bir lastiği nasıl seçebilirsiniz?

Havalı Forklift ve Dolgu Forklift Lastiği Arasındaki Farklar
En iyi forklift lastiklerini seçmedeki ilk ve en önemli faktör, farklı lastik türlerini ve size neler sunabileceklerini anlamaktır. Havalı ve dolgu lastiklerin çok önemli çalışma prensip farklılıkları vardır ve birbirinin yerine her zaman kolayca kullanılamaz. Havalı lastikler, tüm zorlu dış mekan ihtiyaçlarınız için doğru tercih olabilir. Havalı lastikleri dış mekan için harika yapan şeylerden biri de araba veya kamyon lastiklerine çok benzemeleridir; düz olmayan yüzeylerde daha fazla çekiş sağlayan güçlü bir tutuşa sahiptirler.

Dolgu lastikler, pürüzsüz yüzeylerde iç mekan uygulamalarına en uygun olan çok dayanıklı lastiklerdir. Aynı zamanda kullanım ömrüne göre uygun maliyetlidir ve uzun vadede bakımı kolaydır, özellikle de dolgu lastikler iç mekanlarda küçük dönüş yarıçapının faydası ile forkliftin dengeli ve kolay hareket etmesini sağlar.

Dolgu lastikler karbon siyahı içerdiğinden zeminde siyah iz bırakmaya eğilimlidir. Bu siyah izlerden kaçınmak isteyen endüstriler için, iz bırakmayan dolgu lastik seçenekleri de vardır ve bu forklift lastikleri tamamen kullanılan zeminde lastik izi kalmaması amacıyla geliştirilmiştir.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Markalar