Nubes Nubes Forklift Lastiği

İz Bırakmayan Forklift Lastiklerin Sırrı

Griden beyaza, yeşile ve hatta sarıya kadar, iz bırakmayan forklift lastikleri çok çeşitli renklere sahiptir. Ayrıca kağıt, yiyecek ve içecek, ilaç ve kimyasallar da dahil olmak üzere daha geniş bir […]

Griden beyaza, yeşile ve hatta sarıya kadar, iz bırakmayan forklift lastikleri çok çeşitli renklere sahiptir. Ayrıca kağıt, yiyecek ve içecek, ilaç ve kimyasallar da dahil olmak üzere daha geniş bir endüstri ve uygulama yelpazesinde kullanılırlar. En yüksek hijyen ve temizlik gereksinimlerine sahip sektörlere baktığımızda, hepsinin iz bırakmayan lastiklere güvendiğini hemen fark ederiz.

Ancak iz bırakmayan tüm forklift lastikleri aynı şekilde mi yaratılmıştır? Son birkaç yıldır sektörde dolaşan bu efsane lastikleri derinlemesine inceleyelim.

İz bırakmayan lastikler neden kullanışlıdır?

Kullanım Süresi: İz bırakmayan lastiklerde kullanılan doğal kauçuk, gelişmiş kimyasal uygulamalar aşırı  ısınmayı ortadan kaldıracaktır. Farklılaştırılmış  doğal kauçuk bileşiği ayrıca parçalanmayı ve kesmeyi azaltır.

Temiz Çalışma: İz bırakmayan lastiklerin sırt bölgesi, çalışma ortamındaki zeminde ve kapalı ortamlardaki hava kirliliğini azaltmada önemli katkı sağlar.

Endüstri standardı: En yüksek hijyen ve temizlik gereksinimlerine sahip endüstrilerin tümü iz bırakmayan lastiklere güvenir. İç mekan operasyonları için en uygun lastiklerdir, elektrikle çalışan ekipmanlar için idealdir ve çok yönlülükleri ve endüstri gereksinimlerine uygunluğu nedeniyle kiralama uygulamalarında tercih edilirler.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi  know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Markalar